Sezonul 2 din „Dragon's House”, sub premieră în iunie pe noua platformă Max (2024)

Max, noua platformă de streaming a Warner Bros.Discovery, lansată pe 20 mai și a adus deja de două ori mai mult conținut decât la HBO Max.Și June aduce o serie de filme noi, serii, documentare, dar și sport live la Max.

SERIALE TV

Sezonul 2 din „Dragon's House”, sub premieră în iunie pe noua platformă Max (1)

Pe 17 iunie, al doilea sezon al uneia dintre cele mai așteptate serii ale anului la Max: „House of the Dragon”) va avea 8 episoade.Luptând pentru regele Aegon și regina Rhaenyra.FORDI Fiecare tabără consideră că locul său este cel care se întoarce la tronul de fier, lupta va fi o luptă grea între cele două partide.

Pe 11 iunie, Max va aduce primul sezon al seriei „Klara”.Klara (Izabela Kuna) este o femeie cu 40 de ani care a fost recent separată.Ridicați -vă în viață, dar crede că visele ei vor deveni o realitate de ani buni, el a dorit după Alex, care este căsătorit.

De asem*nea, la Max voi veni în al patrulea „condamnat” („de Koepel”) și sezoanele trei, patru și cinci din „dispariția” din sezon.

Sport live

Pentru prima dată în România, fiecare punct din toate cele 886 de meciuri din 16 țări din Turneul Grand Slamroland Frarosva va fi disponibil în direct la Max!Roland-Gartos se încheie cu finala feminină sâmbătă, 8 iunie și finala Heer, duminică, 9 iunie, 9 iunie, ambele sunt planificate la 15.30.Turneul marchează primul dintre cele două evenimente sportive majore care au loc pe faimoasa pariziană, înaintea Jocurilor Olimpice, pentru a -și desfășura turneele de tenis în același loc emblematic.

Documentar și realitate

Sezonul 2 din „Dragon's House”, sub premieră în iunie pe noua platformă Max (3)

Deoarece o mulțime de vară începe cu planificarea recuperării și renovările în case și apartamente, „renovări sălbatice”) ajunge la maximul primului sezon din 10 iunie, cu idei inovatoare și spectaculoase din Cumings Grant și Lynsey care renovează tabăra Safari din Africa, Acea proprietate a familiei lor.

Pe 16 iunie, Josh Gates aduce două sezonul doi din „Expediții și mistere”.

Citiți și: Disney+, în iunie: sub premiere, o nouă serie „Star Wars” și o serie despre Karl Lagerfeld

Povești despre crime care amânează rozomii, unde picturile au căzut în revista Playboy și au lăsat toți spectatorii să întrebe.

FILM

Sezonul 2 din „Dragon's House”, sub premieră în iunie pe noua platformă Max (4)

Taylor Russell și Timothée Chalaamet interpretează doi canibali care călătoresc prin SUA și se îndrăgostesc unul de celălalt în filmul „Bones and Everything” („Bones and All”), care va fi maxim la 2 iunie.Dintr -o primă iubire, între Maren (Taylor Russell) și Lee (Timothée Chalaamet), începând cu o călătorie prin utilizarea pentru a -și găsi identitatea și frumusețea într -o lume periculoasă pe care nu o acceptă.

6 iunie, la Max, să aflăm sau „o fac bine?”(„Am bine?”)., prietenul ei de viață, Lucy încearcă să accepte această schimbare.

Începând cu 1 iunie, abonații Max pot face NYDE și pot urmări filmele din seria Jurassic Park! Și Hell este lansat: Fallen Kingdom ”).

„Anatomia unei prăbușiri” („Anatomia unei căderi”) va fi pe 28 iunie la Max.Sandra, o scriitoare de succes, locuiește cu soțul ei Samuel și cu fiul lor orb, în ​​vârstă de 11 ani, într-o casă îndepărtată a Alpilor francezi.Într -o zi, Samuel este găsit moarte.A fost o sinucidere, un accident nefericit sau moartea lui a fost vina în Sandrei, a cărei încăpățânare este cea mai importantă suspectă?Detaliile intime și tulburătoare ale relației lor zbuciumate.

Citiți și: Un documentar despre Gordon Ramsay și unul despre Revoluția Rusă, sub premii din iunie pe National Geographic

Luister Over Film, Der Kommer până la Max I Juni, Fortsætter Med: „Creed III”, „Spirits in Inisherin”.American Made ”),„ Green Wasp ”(„ The Green Hornet ”),„ First Contact ”(„ Ankomst ”),„ Billy Elliot: The Musical ”,„ Love ”(„ Amour ”).

Max Originals

Sezonul 2 din „Dragon's House”, sub premieră în iunie pe noua platformă Max (5)

Pe 13 iunie, Max aduce o parte necesară a comediei stand-up: „Hannah Einbinder: Totul trebuie să dispară” („Hannah Einbinder: Totul trebuie să meargă”).Psihedelic, plin de povești, personaje, glume și multe altele.

Ana-maria şchiopu

Sezonul 2 din „Dragon's House”, sub premieră în iunie pe noua platformă Max (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 6132

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.