Ce filme și serii sunt vizionate la Max în iunie 2024 (remorci) (2024)

Filme noi, serii, documentare, dar și transferuri de sport live pot fi văzute și în iunie pe Max, noua platformă de streaming a lui Warner Bros.Discovery, fostul HBO Max.

Seria din iunie despre Max

Din 17 iunie, pe Max, cel de -al doilea sezon este lansat de una dintre cele mai așteptate serii ale anului: „Dragon's House” (”Dragon House"). Noul sezon are 8 episoade.

Westeros este pe cale să aibă un război civil sângeros, Consiliul Verde și Consiliul Negru care luptă pentru regele Aegon și regina Rhaenyra.forddi Fiecare tabără crede că acesta este locul său care se întoarce pe Tronul de fier, lupta va fi o luptă grea între cei doi laturi.

Casa Dragonului Sezonul 2 |Trailer oficial

Din 11 iunie, Max va aduce primul sezon al seriei ”Klara". Klaya (Izabela Kuna) este o femeie cu 40 de ani care a fost recent divorțată. Că visele ei vor deveni realitate. De ani de zile a dorit -o pe Alex, care este căsătorit. Din fericire, Klara își are prietenii cu prietenii ei, Wronka și Wojteka .

Reclame

Mai mult decât atât, a patra dintre „Doomed” a sezonului este trimis („dometivul”) și sezoanele trei, patru și cinci din „dispariția”.

Sport live în iunie la Max

Pentru prima dată în România, toate cele 886 de competiții sunt lansate în 16 țări din Turneul Grand Slam Roland Garros în direct.15.30.

Turneul marchează primul dintre cele două evenimente sportive majore care au loc pe faimoasa bază a Parisului, înainte de Jocurile Olimpice, pentru a -și desfășura turneele de tenis în același loc.

Documentație și realitate în iunie la Max

„Renovări sălbatice” (”Renovare sălbatică") Max cu primul sezon din 10 iunie cu idei inovatoare și spectaculoase de la Cumings Grant și Lynsey, care renovează tabăra Safari din Africa din familia lor.

Reclame

Pe 16 iunie, Josh Gates va aduce în sezonul doi al doi din „Expediții și mistere” (”Expediția x"). Împreună cu o echipă de specialiști, Josh investighează„ necunoscutul ”.

Astăzi pe site:

Cercetătorii au descoperit o modalitate de a face ciocolată dulce, dar fără zahăr: „Am încălcat una dintre cele mai sfinte reguli de producție”

Depresia te duce undeva.Cum te ridici după ce te încadrezi în mintea ta și crezi că câștigi cancer sau supraviețuiești ororilor colectivului - interviu video cu autorul Marius Chivu

EXPERTIME UNICE -MONENI -EXPERTION: tehnologie care elimină substanțele chimice eterne

„Crimele în Playboy World” („Crimele Playboy") Vine cu noi povești absolut incredibile în spatele celebrului brand pe 21 iunie.

Playboy -Mords - Trailerul sezonului 2

Film în iunie despre Max

Taylor Russell și Timothée Chalaamet interpretează doi canibali care călătoresc prin SUA și se îndrăgostesc de filmul „Bones and Everything” (”Oase și tot"), Care va fi pe Max de la 2 iunie. Filmul prezintă povestea unei prime iubiri, între Maren (Taylor Russell) și Lee (Timothée Chalaamet), începând cu o călătorie prin Ulade pentru a -și găsi identitatea și frumusețea într -un periculos lumea pe care nu o acceptă.

Bones en Alles |Trailer | Divertisment

Din 6 iunie filmul "Sunt bine?"Sunt bine?"). Filmul prezintă Lucy (Dakota Johnson), în vârstă de 32 de ani, care locuiește în Los Angeles și își dă seama doar că celălalt sex al ei are doar o strângere de mână. Prin ajutorul lui Jane, prietena ei de viață, Lucy încearcă să accepte această schimbare .

Reclame

De la 1 iunie, abonații Max se pot bucura și viziona filmele din seria Jurassic Park.Eu "Parcul Jurassic"Cercetătorii reușesc să urce dinozaur pentru un parc de distracții, dar inevitabilul se întâmplă: sistemul de siguranță renunță și iadul este detașat." Jurassic World "și" Jurassic World: A Kingdom in Gelding "(" Jurassic World: Fallen Kingdom ") )

„Anatomia unei demolări” („Anatomia unei căderi„) Un accident nefericit sau moartea sa a fost vina în Sandrei, a cărei încăpățânare este cel mai important lucru suspectat?

Anatomia unei toamne - trailer oficial

Luister Over Film, Der Kommer până la Max I Juni, Fortsætter Med: „Creed III”, „Spirits in Inisherin”.A făcut ")," Viep verde "(" The Green Hornet ")," Eerste Contact "(" Ankomst ")," Billy Elliot: The Musical "," Love "(" Amour ").

Max Originals I Juni 2024

Pe 13 iunie, Max aduce și programe de comedie stand-up: „Hannah Einbinder: Totul trebuie să dispară” („Hannah Einbinder: Totul trebuie să meargă”).Povești, personaje, glume și multe altele.

Hannah Einbinder: Totul trebuie să meargă |

Ce filme și serii sunt vizionate la Max în iunie 2024 (remorci) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 6128

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.