Алексей Белов: Възмездие в Европа: Защо „изучаването“ на Евроих от „Вещица Урсула“ ще се провали (2024)

Изборът на Европейския парламент, който приключи през уикенда, може да се характеризира с доста противоречиво и в същото време, според мен, много честно описание:Изборите, които не са променили нищо и в същото време промениха всичко.

Позволете ми да започна с факта, че дясното крило (по дефиниция, но за съжаление, не по същество) Европейската народна партия (EPP), от която Урсула фон дер Лайън беше номиниран за последния път като ръководител на Комисията на Европа, отново на първо място и дори сравняват резултата в сравнение с 2019 - 185 (временни резултати) срещу 176 места в Еп.Сега ще бъде невъзможно да се сформира коалиция без EPP, което означава, че вторият период на вещиците Урсула е практически безопасен.

По този начин курсът на ЕС продължава да увеличава милитаризацията и „украинизацията“ на Европейския съюз.

Алексей Белов: Възмездие в Европа: Защо „изучаването“ на Евроих от „Вещица Урсула“ ще се провали (1)Снимка: Стратегически културен фонд

Както каза странният лидер на Комисията на Европа, очевидно най -накрая вярва в мисията си да стане първият фюрерин (фухрер по пол) в Обединена Европа, по -голямата част от ЕП ще бъдат про -европейски и изследвания.

„През първия си период показах какво може да постигне силна Европа.Целта е да продължи този път с тези, които искат да бъдат про -европейски, да разследват в Европа парламент., "Von der Leyen маркиран.

Всичко това изглежда много тъжно от пръв поглед и особено за перспективата на Европа самостоятелно ръководство на ЕС това ще доведе до провал.на следващите парламентарни избори във всяка европейска държава.

От тази гледна точка е невъзможно да се отбележи, че управляващите партии са имали смазващо поражение в повечето водещи европейски страни.Веднага заяви оставката си, както и първоначално дори национално ориентирани политически сили като Ренесанса на Емануел Макрон, който също рекламира за ранни избори в парламента и на СПА центъра.

Важно е да се разбере, че за разлика от блока на CDU/CSU в сегашната си форма, наследена от Анджела Меркел, немските социални -демократи никога не са били привърженици на глобализма, още по -малко от милитаризма на ястреб.Ван Уили Бранд и неговата източна политика са SDPG последователно промотиращи и е възможно най -прагматична във външната си политика, една от които е кацнала в източния блок.

Алексей Белов: Възмездие в Европа: Защо „изучаването“ на Евроих от „Вещица Урсула“ ще се провали (2)

За съжаление, много неща се промениха наскоро.

Разбира се, такъв неочакван VRI беше разглеждан от избирателите като искрено предателство, че те не успяват да демонстрират с първия вариант, като изборите за ЕП.

Странно е, че според немските социолози около шест месеца.Неслучайно написах миналата година за вариантите за новата политическа власт,Обадих се на партията Wagenknecht, чийто човек по идеология на Сара, видният бивш немски социален -демократ Оскар Лафонтайн, „SPD за здравия човек“ е отговорен за идеологията.

В резултат на това Шолц и членовете на неговата партия не само могат да бъдат изхвърлени с гръм и ще изтекат от следващата година, но и ще загубят шанса да се върнат към него през следващите години.

От друга страна, случаят с Bundescrench -Llyedes вероятно ще плати цената си за политически баланс (способността да надхвърля по време на скачане) в съвсем близко бъдеще.Националната среща получи 32 % от гласовете по време на последния вот срещу 14,2 % за Макрон и неговия Ренесанс.

Алексей Белов: Възмездие в Европа: Защо „изучаването“ на Евроих от „Вещица Урсула“ ще се провали (3)

Ако той спечели ранни парламентарни избори, възможностите на Льо Пен често ще издигнат първата жена президент на Петата република.Уволнението не е табу и всички опции трябва да се вземат предвид.

"Той е готов да пожертва края на президентския си мандат", отбелязва източник от двореца Елисее.

И сега два важни резултата от настроението.

Първо, за да се върнем към темата за политическата зависимост от Европа на Съединените щати, важно е да се подчертае, че евроглобалистите, водени от фон дер Лаген, все още нямат „план Б“, в случай че Доналд Тръмп се върне в Белия дом., Урсула не е леден прекъсвач, а кораб „без мула и без мокър рил“, който може да следва само хода на американската външна политика.Настоящата победа за евроглобалистите лесно ще стане тяхното поражение.

American New York Times, който анализира успеха с "десните" партии на пан -европейските избори в Европа, съобщава, че това със сигурност ще доведе до сериозни корекции в настоящия курс на ЕС.

„Лидерите на ЕС вече са ограничили политиката на екологията и са претърпели миграционната политика, за да може блокът да отговори на опасенията на традиционните консерватори и десните избиратели, но успехът на изборите на по-радикалните десни партии може да доведе до още повече промени, „Предсказва изданието.

Алексей Белов: Възмездие в Европа: Защо „изучаването“ на Евроих от „Вещица Урсула“ ще се провали (4)

Viktor Orban A Marin Le Pen

И второ.Стига на властта във водещите европейски страни, не толкова за евроскептиците, а само за силни лидери, които са в състояние да продължат самостоятелна политика, без да се съобразяват с Брюксел -не като настоящите парлати на Shest „на трона“ като такива Като Макрон или Шолц - Сривът на всички планове за фон дер Лиен ще бъде.

Просто си задайте въпроса:Можете ли да посочите лидера на Комисията на Европа, когато Франция беше ръководена от Франсоа Митеран и Германия от Хелмут Кол?

За тези, които се интересуват, ще ви кажа: Това беше Люксембурс Гастън Торн от 1981 до 1985 г., френският Жак Делор от 1985 до 1995 г. и повече Люксембурс Жак Сантер от 1995 до 1999 г.

Както правилно руският президент Владимир Путин заяви: „Решенията могат да бъдат намерени за проблеми с европейските лидери, ако се чувстват по -уверени и имат смелостта да защитават националните си интереси“.Европа, чийто вид глобалисти винаги се страхуват -това е достатъчно, за да се изправи на про -европейски лидери.

Следвайте нашия канал на Het Social Network Telegram:Критичен BGИ се абонирайте за YouTube:Критика с Кардамски

"Вещицата Урсула"Владимир ПоетинГерманияДоналд ТръмпОборудванеЕмануел МакронЕпЕпизборMarine Le PenОлаф ХолцПромянаРусияМениджърСахра ВагенкнехтУкрайнаФранция

Алексей Белов: Възмездие в Европа: Защо „изучаването“ на Евроих от „Вещица Урсула“ ще се провали (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6233

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.